Q1: What information should I input when ordering?
Answer: MACHIGER online ordering system will ask for all the important information you should submit. If you have a VAT number, please remember to submit it. This will make sure the shipment is not delayed because of the lack of VAT numbers.
Q2: What payment methods can I use?
Answer: You can choose Credit Card (Visa and Mastercard) or Paypal as the payment method that you are familiar with online payment.
Q3: Is VAT charged?
Answer: If you have a VAT number, then VAT is not charged. You need to remember to add the VAT number to your account information section. The online checkout system will automatically fill in the submitted VAT number when you order products. You can also add your VAT number during the checkout process manually.
Q4: What should I do if the payment is not accepted?
Answer: Please try again in a little while. If the payment is still not accepted, please verify your account balance. If everything is as it should, but you still can’t make the payment, please WhatsApp at +60173101988 or via email to magicher.ecomm@gmail.com to notify us about the problem. We can manage the order manually.
Q5: How can I get offers of bulk amounts?
Answer: When you are logged in and you add products to the shopping cart, you just need to add the products and quantities you are interested in with the ability of the stock.
Q6: Can I cancel my order?
Answer: If you want to cancel your order, please do so as soon as possible to notify us through WhatsApp at +60173101988 or via email to magicher.ecomm@gmail.com for cancellation order arrangements. If your order has already been processed for shipment, all payments made will be STRICTLY NON-REFUNDABLE.
Q7: Do you have the product in stock?
Answer: All the products which are shown on MAGICHER are available with the ability of the stock as shown.
Q8: Are the coupon can be used for online purchases?
Answer: No. Coupons are to be used for selected offline merchants only.
Q9: What is Atome payment?
Answer: Atome is a “buy now, pay later” mobile app that splits your bill into three equal payments over three months. The mobile app is free to download and free to use for consumers: Atome charges zero interest and zero service fees. The first payment will be debited 30 days after your purchase, and the next payments will be debited every month.
Q10: What is the Atome limit purchase amount?
Answer: As a general guideline, the spending limit will be RM 1500 for new debit card users and RM 5000 for new credit card users. However, your purchase may still be declined due to a variety of other factors which Atome uses to determine the approval of the transaction.
Q11: What are the eligibility criteria for Atome payment?
Answer: To use the Atome payment, you must:
1. Be at least 18 years of age.
2. Currently reside in Malaysia.
3. Have a mobile phone number registered under your Mykad with your telco.
4. Own a credit or debit card that will be used to pay for your purchases on Atome.
5. Must have the Atome app downloaded on your phone.
Q12: Why is my card declined on Atome?
Answer: Failed payments can occur from both the merchant’s end and the customer’s end. You may have entered an incorrect credit card number, CVV or Expiry Date. In some cases, the merchant you are trying to make a transaction with Atome Card is excluded. Customers will often experience payment failure due to a faulty internet connection, entering incorrect payment details, or because does not have the required funds available in their account to cover the transaction – or because they have exceeded their credit limit. If you’re still having issues, contact your bank to see if there’s a problem with your account.
Q13: How much does Atome charge for late payment?
Answer: For late installment payments, you will be charged with an administration fee of RM50 after the second day. If you still didn’t manage to pay the installments within 7 days, you will be charged an additional RM25. Plus, your account may be frozen until the outstanding balance has been cleared.