Q1: What should I do if I did not receive an update from MAGICHER after 3 days of reporting?
Answer: Customer need to notify us by drop an email to magicher.care@gmail.com
Q2: What is the item not acceptable for return & exchange?
Answer: MAGICHER is not responsible for any if:
- Your package does not arrive due to factors within your control (e.g. provided the wrong shipping address)
- Your package does not arrive due to exceptional circumstances outside of our control (e.g. not cleared by customs, delayed by a natural disaster).
Q3: What payment methods can I use?
Answer: You can choose Credit Card (Visa and Mastercard) or Paypal as the payment method that you are familiar with.
Q4: Is VAT charged?
Answer: If you have a VAT number, then VAT is not charged. You need to remember to add the VAT number to your account information section. The online checkout system will automatically fill in the submitted VAT number when you checkout products. You can also add your VAT number manually during the checkout process.
Q5: What should I do if the payment is not accepted?
Answer: Please try again in a little while. If the payment is still not accepted, please verify your account balance. If everything is as it should be but you still can’t make the payment, please contact us at +60173101988 on WhatsApp or via email to magicher.ecomm@gmail.com to notify us about the problem. We will help to manage the order manually.
Q6: How do I order in bulk amounts?
Answer: When you are adding products to the shopping cart, you just need to choose the desired amount of the product that you are interested in with the ability of the stock.
Q7: Can I cancel my order?
Answer: If you want to cancel your order, please do so as soon as possible to notify us via WhatsApp at +60173101988 or via email to magicher.ecomm@gmail.com for order cancellation. If your order has already been processed for shipment, all payments made will be STRICTLY NON-REFUNDABLE.
Q8: Do you have the product in stock?
Answer: All the products which are shown on MAGICHER are available with the ability of the stock as shown.
Q9: Can the coupon be used for online purchases?
Answer: Coupons are to be used for selected products only.